ЦЕЛОСНА ГРИЖА ЗА ПАЦИЕНТИТЕ

Ортодонција М
Целосна грижа за пациентите
Грижата за пациентите ни е на прво место, кај нас еден доктор ве следи од почетокот до крајот на третманот за да може лесно да го следи вашиот прогрес и да ги забележи проблемите додека се во почетните стадиуми.
Естетика е интердисциплинарна гранка на стоматологија која ги соединува сите области во стоматологијата. Оштетување на забната површина од повеќе причини (кариес,траума) условува терапија со пломба, протетска надокнада...
Забен накит
Поставување на забниот накит е потполна брза, безболна и едноставна метода. Дискретниот сјај и убавината на цирконот го привлекува погледот на секој на кој Вашата насмевка е упатена.
Изненадување за пациентите
Кај нас секој пациент добива некакво изненадување! Специална четкичка за протеза, чистење на каменец, бесплатно белење на заби отакако третманот ќе заврши или можеби нешто друго?
Безболен третман
Ние сме едни од ретките кој работат ортодонција без претходно вадење на здрави заби. Со овој метод значително се намалува времето потребно за исправување на забите додека се крати голем дел од болката и дискомфортот низ целиот процес.
Закажете преглед
Copyrights ©2015: Ортодонција М